DONEER DONEER

WIE ZIJN WIJ?

Het TivoliVredenburg Fonds is de plek waar we alle donaties verzamelen. Het Fonds is een stichting met een eigen bestuur. Dat zet zich actief in voor het werven van donateurs en het realiseren van bijzondere projecten in TivoliVredenburg. We stellen ons graag aan je voor.

HET FONDSBESTUUR

Het bestuur van het TivoliVredenburg fonds bestaat uit:

Jan-Jaap van Donselaar – Voorzitter
Taco Nijssen – Penningmeester
Kyra Kasel – Secretaris
Vicky Pronk – Bestuurslid
Eric Traa – Bestuurslid

Benieuwd naar de bestuursleden? Zij stellen zich hier graag aan je voor!

VANUIT TIVOLIVREDENBURG

Achter de schermen werken collega’s van verschillende afdelingen mee aan het fonds: van de financiële administratie tot het dagelijkse contact en organiseren van mooie fondsevenementen. Niki de Jonge is onze fondsmanager. Daarnaast is de afdeling corporate communicatie betrokken, Anne Mieke van ’t Wout als marketeer van het fonds, en helpen onze programmeurs mee om een mooi en divers programma voor onze TivoliVredenburgers samen te stellen.

Contact opnemen? Kijk hier!

MUZIEK VOOR IEDEREEN

Alle donaties van het TivoliVredenburg Fonds worden besteed aan onze missie: Een leven lang muziek voor iedereen. Donateurs dragen bij aan bijzonder programma in TivoliVredenburg. TivoliVredenburg ligt in het hart van Utrecht, op loopafstand van Utrecht Centraal. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en brengen alle muziekgenres bij elkaar onder één dak. Je kunt dagelijks bij TivoliVredenburg terecht, of je nu van jazz houdt of van dance, van poëzie of pop, van debat of klassiek. Benieuwd naar TivoliVredenburg? Bekijk de impressievideo!

player loading...

MEER LEZEN?

Bij een stichting komt ook veel documentatie kijken. Alle statuten, jaarverslagen, ANBI-informatie vind je hier. Informatie over fiscale voordelen hebben we hier voor je op een rij gezet.