DONEER DONEER

WIE ZIJN WIJ?

Het TivoliVredenburg Fonds is de plek waar we alle donaties verzamelen. Het Fonds is een stichting met een eigen bestuur. Dat zet zich actief in voor het werven van donateurs en het realiseren van bijzondere projecten in TivoliVredenburg. We stellen ons graag aan je voor.

MUZIEK VOOR IEDEREEN

Alle donaties van het TivoliVredenburg Fonds worden besteed aan onze missie: Een leven lang muziek voor iedereen. Donateurs dragen bij aan bijzonder programma in TivoliVredenburg. TivoliVredenburg ligt in het hart van Utrecht, op loopafstand van Utrecht Centraal. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en brengen alle muziekgenres bij elkaar onder één dak. Je kunt dagelijks bij TivoliVredenburg terecht, of je nu van jazz houdt of van dance, van poëzie of pop, van debat of klassiek. Benieuwd naar TivoliVredenburg? Bekijk de impressievideo!

player loading...

HET FONDSBESTUUR

Het bestuur van het TivoliVredenburg fonds bestaat uit:

Jan-Jaap van Donselaar – Voorzitter
Taco Nijssen – Penningmeester
Vicky Pronk – Bestuurslid
Eric Traa – Bestuurslid

Benieuwd naar de bestuursleden? Zij stellen zich hier graag aan je voor!

MEER LEZEN?

Bij een stichting komt ook veel documentatie kijken. Alle statuten, jaarverslagen, ANBI-informatie vind je hier. Informatie over fiscale voordelen hebben we hier voor je op een rij gezet.