DONEER DONEER

EVEN VOORSTELLEN

Maak kennis met ons bestuur! Waarom zijn zij bestuurslid geworden, wat is hun mooiste herinnering aan TivoliVredenburg? Het fondsbestuur stelt zich graag aan je voor!

Jan-Jaap van Donselaar – Voorzitter

“Ik vind het belangrijk dat ik niet alleen iets ‘neem’ van de maatschappij maar ook iets teruggeef. Daarom begon ik in 2020 als bestuurslid bij het Fonds en ben ik sinds 2022 voorzitter. Ik ben partner bij investeringsmaatschappij Strong Roots Capital en het is zo interessant om mee te krijgen hoe het er bij een non-profit organisatie zoals TivoliVredenburg aan toegaat. Denk aan de passie van de medewerkers die er werken en dat het een muziektempel is voor alle leeftijden. We kunnen met de giften van de donateurs speciale dingen doen die nét dat extra verschil maken. En volgens mij verbindt het Fonds mensen met liefde voor muziek nog een beetje extra. Want ik denk vaak: wie wil er nou geen lid worden van de TivoliVredenburg community?”

Jan-Jaap en TivoliVredenburg:

Je vindt Jan-Jaap vaak bij onze Ronda bij popconcerten. Zijn lievelingsartiest? Robbie Williams.

Taco Nijssen – Penningmeester

Taco Nijssen is sinds 2023 penningmeester bij het Fonds en werkt bij Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken. “Bij de woningcorporatie ben ik business-controller, het is daar mijn uitdaging om werkprocessen te optimaliseren. Ik ga de komende jaren met het fondsbestuur de focus leggen op groei en meedenken op breed niveau. De missie van het TivoliVredenburg Fonds ‘Een leven lang muziek voor iedereen’ spreekt me enorm aan. Ik ben zo muzikaal als een pannenkoek, maar ondanks mijn gebrek aan talent op dat gebied, kan ik enorm van muziek genieten. Los van mijn rol als penningmeester, wil ik graag de diversiteit van onze donateurs verbreden. En dat kan, omdat er – van intiem en kleinschalig in Cloud Nine, tot akoestisch fantastisch in de Grote Zaal – voor elke set en setting het beste mogelijk is voor de artiest die optreedt, en dus ook voor alle soorten bezoekers die we ons maar wensen. Dat maakt TivoliVredenburg uniek.”

Taco en TivoliVredenburg:

“Ik wil Hans Zimmer heel graag nog een keer live meemaken. Verder vind ik het lastig één lievelingsartiest te noemen. Er is zoveel moois te beluisteren en te beleven.”

Vicky Pronk – Bestuurslid

Vicky Pronk is sinds 2022 algemeen bestuurslid. Na jarenlang ervaring in het bedrijfsleven maakte ze de overstap naar het basisonderwijs en staat ze nu voor de klas. Als bestuurslid zet Vicky zich graag in om TivoliVredenburg voor nog meer mensen toegankelijk te maken. “Waar anders dan bij TivoliVredenburg kunnen klassiek concertbezoekers aan dezelfde bar wat drinken met nog na-dampende Ronda-bezoekers? In Utrecht is TivoliVredenburg een unieke plek voor ontmoeting en verbinding. Het is heel bijzonder om te mogen bijdragen en net wat meer betrokken te zijn bij deze fantastische club. Na elk bezoek ben ik weer gegrepen door de veelzijdigheid van het aanbod en van het publiek. Hoewel nog hartstikke jong is TivoliVredenburg nu al een instituut.”

Vicky en TivoliVredenburg:

“Tijdens de 3FM Awards stond ik te dansen in de Grote Zaal op muziek van De Staat, waarbij de vloer zowat opsteeg en alle filmcamera’s nog eens extra werden vastgezet om de energie van de dansende bezoekers te kunnen weerstaan.”

Eric Traa – Bestuurslid

Eric Traa brengt vanaf 2023 als algemeen bestuurslid veel bestuurlijke ervaring mee naar het TivoliVredenburg Fonds. Zijn hele leven houdt hij zich al bezig met de coöperatieve kant van bankieren, hij werkt nu bij de Rabobank in de rol van Business Development Manager Coöperatief Bankieren. “Ik wil graag samen met onze donateurs bijzondere innovatieve projecten opzetten en jong muzikaal talent ondersteunen. Ik hoop zo bij te dragen aan het verder professionaliseren van het Fonds. TivoliVredenburg is al sinds mijn jeugd een bekende plek. Ik ben vooral fan van het nieuwe, mooie gebouw. Naast natuurlijk de veelzijdige programmering en de horeca, spreekt de manier waarop jongeren hun plek hier vinden mij erg aan. Het is echt niet vanzelfsprekend dat muziek zoals in TivoliVredenburg toegankelijk is. Laten we er samen (met de donateurs) ervoor zorgen dat dit blijft gebeuren, voor nu en in de toekomst!”

Eric en TivoliVredenburg:

Een van zijn mooiste herinneringen aan TivoliVredenburg, stamt nog uit het Tivoli tijdperk: “Dat ik in 1982 bij U2 in de kleedkamer zat en een heerlijk gesprek had met Bono. En natuurlijk de lp Boy laten signeren.” Je vindt Eric dan ook vooral in onze Ronda.