MOGELIJKHEDEN > NALATENSCHAPPEN

NALATEN AAN TIVOLIVREDENBURG

Geniet je nu van onze concerten? Wil je ervoor zorgen dat concerten en ons podium ook voor volgende generaties blijft bestaan? Of vind je het belangrijk dat we ook in de toekomst onze bijzondere programma’s blijven realiseren? Wellicht is een nalatenschap aan TivoliVredenburg dan iets voor jou. Door TivoliVredenburg nu al, bij leven, op te nemen in je testament vergroot je jouw betrokkenheid bij de organisatie.

 


 

HOE KUN JE NALATEN?

In je testament kun je bepalen wat er na overlijden met je nalatenschap gebeurt. Vanwege onze ANBI-status hoef je over een nalatenschap geen erfbelasting te betalen. Het hele donatiebedrag komt dus ten goede aan het bestemde doel. Meer over de fiscale voordelen lees je hier. Er zijn verschillende manieren om na te laten aan het TivoliVredenburg Fonds:

Via een Legaat

Een legaat is een vastgesteld geldbedrag of bepaald goed, dat je nalaat aan TivoliVredenburg. Je kunt meerdere legaten opnemen in een testament.

Via een Erfstelling

Met een erfstelling ontvangt TivoliVredenburg een erfdeel, een bepaald deel of percentage van je nalatenschap.

Via een Fonds op Naam

Ook kun je een Fonds op Naam inrichten in je nalatenschap.

KUNNEN WE JE HELPEN?

Ben je geïnteresseerd in het opnemen van TivoliVredenburg Fonds in je testament? Dit is een keuze waar veel vragen aan vooraf kunnen gaan. Neem daarom gerust contact op met fondsmanager Niki de Jonge. Zij vertelt graag meer over nalaten en denkt mee over mogelijkheden op maat.

030-7606777 (receptie)
fonds@tivolivredenburg.nl