DONEER DONEER

FONDS OP NAAM

Wil je een dierbare eren, een bijzondere gelegenheid vieren of langdurig investeren in een programma of thema, dan is het mogelijk een Fonds op Naam in te stellen. Als oprichter bepaal je, in nauwe samenwerking met TivoliVredenburg, de naam en doelstelling van het fonds. Het fonds kan ook anoniem blijven. Een Fonds op Naam opstellen is mogelijk vanaf €50.000,- in de vorm van een eenmalige of periodieke gift, of via opname in jouw testament.

“Cultuur is voor mij een essentieel onderdeel van een samenleving en verdient daarom ondersteuning.”

Oprichter Fonds op Naam – anoniem

 

DANKZIJ JOUW BIJDRAGE

Met jouw bijdrage kunnen wij nog meer bijzondere projecten realiseren. Mede dankzij onze TivoliVredenburgers laten we scholieren kennis maken met muziek, blijven we innoveren, bijvoorbeeld met ons livestreamteam, en krijgt jong talent de kans om op een groot podium te staan. Benieuwd naar wat jij met een bijdrage kunt betekenen?

Bekijk hier onze doelen & projecten

VRAGEN?

Lees meer over deze vorm van doneren in dit interview met een van onze donateurs. Of neem gerust contact op met Niki de Jonge (fondsmanager) voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden en andere vragen over het TivoliVredenburg Fonds. Zij denkt graag persoonlijk met je mee.

 

Niki de Jonge

Fondsmanager
030-7606449
fonds@tivolivredenburg.nl