DONEER DONEER

DOELEN & PROJECTEN

Voor iedereen een leven lang muziek

Door te doneren aan het TivoliVredenburg Fonds draag je op jouw manier bij aan onze missie: Een leven lang muziek voor iedereen. Om onze missie samen met onze TivoliVredenburgers te bereiken hebben we verschillende doelen opgesteld. Zo ondersteunen we jong talent, nemen we letterlijk en figuurlijk drempels weg, laten we scholieren kennismaken met muziek en nog veel meer. Klik op een van de buttons en lees meer over de impact die jij met een bijdrage kunt maken!

MET JOUW BIJDRAGE

Klassieke muziek in een nieuw jasje

Dankzij bijdragen van onze TivoliVredenburgers kunnen we onder andere bijzondere of innovatieve projecten realiseren. Een voorbeeld hiervan is onze concertformule Pieces of Tomorrow, waarbij we jonge bezoekers kennis laten maken met klassieke muziek onder het genot van een biertje, en in gesprek met onze huis DJ St. Paul. Na afloop is het nog lang gezellig in de foyer, waar de speciaalbiertjes koud staan en Paul zijn platen draait.

Bekijk de donatiemogelijkheden
player loading...

BIJZONDERE SCHENKING

Een gulle geefster heeft een Fonds op Naam ingesteld binnen het TivoliVredenburg Fonds, met als doel de aankoop van een nieuwe concertvleugel. Hierdoor werd het voor TivoliVredenburg mogelijk om voor het eerst in 30 jaar een gloednieuwe vleugel aan te kopen. De nieuwe piano is van het merk Steinway & Sons. Programmeur Peter Tra: “De piano is een prachtig cadeau, waar wij en veel musici nog jaren plezier van zullen hebben. Zonder de donatie van de gulle geefster had dit niet gekund. We zijn haar zeer dankbaar.”

INTERESSE IN EEN FONDS OP NAAM?