DONEER DONEER

STEUN HET TIVOLIVREDENBURG FONDS

Door te doneren aan het TivoliVredenburg Fonds maakt u onze missie mede mogelijk. Elke bijdrage is welkom! U kunt uw bijdrage in één keer schenken, of deze verspreiden over meer jaren. U kunt kiezen uit mogelijkheid die het beste bij u past.

JAARLIJKS DONEREN

Het is mogelijk jaarlijks een bepaald bedrag te doneren als fondslid. Er bestaan verschillende geefmogelijkheden.

Door de schenkingsformulieren in te vullen steunt u TivoliVredenburg. Op de betalingsvolmacht kunt u aangeven met welk bedrag per jaar u TivoliVredenburg wilt steunen. U kunt het formulier aan ons retourneren per post of gescand per e-mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw inschrijving in orde te maken!

 

DOWNDLOAD HIER DE SCHENKINGSOVEREENKOMST

HALLO VREDENBURGPLEIN!

Onze ambitie is om de foyers te verbouwen en een nieuwe entree te realiseren zodat het gebied rond de Grote Zaal weer een plek wordt die onze filosofie uitstraalt: open voor iedereen, een podium voor alle genres en een iconische ontmoetingsplek. Wilt u meer weten over onze plannen? Lees dan hier verder! 
Wilt u direct al een steentje bijdragen? Elke bijdrage is welkom!

 

▶ DONEER VIA TIKKIE 
▶ MAAK ZELF EEN BEDRAG OVER 

Via bankrekeningnummer NL92RABO0116533811 onder vermelding van Hallo Vredenburgplein

EENMALIG DONEREN

Wilt u eenmalig een bedrag doneren? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn ontzettend blij met elke donatie! Op de website van TivoliVredenburg vindt u de actuele informatie over eenmalige donaties. Ook kunt u via onderstaande link direct een eenmalige donatie overmaken!

 

▶ DONEER VIA TIKKIE
▶ MAAK ZELF EEN BEDRAG OVER 

Via bankrekeningnummer NL92RABO0116533811 ten aanzien van het TivoliVredenburg Fonds. Wilt u ook uw naam en e-mailadres vermelden? Wij bedanken u graag voor uw gift!