DONEER DONEER

NALATEN AAN TIVOLIVREDENBURG

Wil je ervoor zorgen dat concerten en ons podium ook voor volgende generaties blijft bestaan? Of vind je het belangrijk dat we ook in de toekomst specifiek programma blijven realiseren? Dan kun je overwegen om na te laten aan het TivoliVredenburg Fonds. Nalaten is een bijzondere manier van geven, waarbij donateurs bij leven en daarna, betrokken blijven en impact maken met hun gift. Dankzij deze vorm van steun kunnen we op lange termijn plannen maken, met de blik op de toekomst. Nalaten aan het TivoliVredenburg Fonds kan geheel naar wens.

HOE KUN JE NALATEN?

In een testament kun je bepalen wat er na overlijden met je nalatenschap gebeurt. Vanwege onze ANBI-status hoeft er over een nalatenschap geen erfbelasting te worden betaald. Het hele donatiebedrag komt dus ten goede aan het bestemde doel. Meer informatie over de fiscale voordelen is hier te vinden. Er zijn verschillende manieren om het TivoliVredenburg Fonds op te nemen in een testament.

Via een Legaat

Een legaat is een vastgesteld geldbedrag of bepaald goed, dat je nalaat aan het TivoliVredenburg Fonds. Nalaten kan op diverse manieren:

Via een Erfstelling

Met een erfstelling ontvangt het TivoliVredenburg Fonds een erfdeel, een bepaald deel of percentage van je nalatenschap.

Via een Fonds op Naam

Ook kun je een Fonds op Naam inrichten in je nalatenschap.

KUNNEN WE JE HELPEN?

Ben je geïnteresseerd in het opnemen van TivoliVredenburg Fonds in je testament? Dit is een keuze waar veel vragen aan vooraf kunnen gaan. Neem daarom gerust contact op met fondsmanager Niki de Jonge. Zij vertelt graag meer over nalaten en denkt mee over mogelijkheden op maat.

030-7606449
fonds@tivolivredenburg.nl