DONEER DONEER

Algemene Voorwaarden

Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden leg je hiermee vast dat je het TivoliVredenburg Fonds steunt met het door jou ingevulde bedrag, voor de duur van deze overeenkomst.

► TIVOLIVREDENBURGER VANAF €5 PER MAAND

Donateurs vanaf €5 per maand steunen het Fonds via een algemene bijdrage. Je steunt ons met een vast bedrag per maand, tot wederopzegging. 

► TIVOLIVREDENBURGER VIA PERIODIEK SCHENKEN OVEREENKOMST

Als Zilveren, Gouden en Platina TivoliVredenburgers kies je een eigen geefdoel. Je doneert via een periodiek schenken overeenkomst voor een periode van minimaal vijf jaar. Hierna kun je jaarlijks opzeggen.

Met een periodiek schenken overeenkomst kun je extra fiscale voordelen genieten. Voor alle informatie over belastingvoordeel verwijzen we je graag door naar de Belastingdienst.

De overeenkomst eindigt eventueel eerder bij overlijden van de schenker, verliezen baan, arbeidsongeschiktheid of bij vervallen ANBI-status.

Wij gebruiken je gegevens om deze overeenkomst te bevestigen, je te bedanken en je te informeren over het TivoliVredenburg Fonds.

Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden machtig je het TivoliVredenburg Fonds om de genoemde schenking, volgens de gekozen frequentie, automatisch af te schrijven van je rekening.

Jouw bijdrage wordt door ons van je rekening afgeschreven rond de 25ste van de desbetreffende maand.