DONEER DONEER

WIE ZIJN WIJ?

TivoliVredenburg kan niet zonder de steun van particulieren en bedrijven. Met behulp van onze donateurs kunnen wij onze muziekprogrammering en bijzondere projecten realiseren. Het TivoliVredenburg Fonds is de plek waar wij alle steun van onze donateurs verzamelen. Zo blijven alle donaties op één plaats en worden deze echt besteed aan onze missie: een leven lang muziek voor iedereen. We zijn een stichting en hebben daarom een bestuur. Ook dat zorgt ervoor dat lidmaatschapsgeld en donaties goed terecht komen. Bovendien houdt dit het team van TivoliVredenburg scherp. Wij stellen ons graag aan u voor!

 

VANUIT TIVOLIVREDENBURG

Voor vragen over steun aan TivoliVredenburg kunt u contact opnemen met ons Development team. De medewerkers van deze afdeling zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken rondom het TivoliVredenburg Fonds. Zij beantwoorden graag vragen van donateurs en geïnteresseerden. Daarnaast zijn diverse programmeurs druk om een mooi programma voor onze donateurs neer te zetten. Neemt u gerust contact met ons op; wij drinken heel graag een kopje koffie met u en staan altijd open voor een gesprek!

Het Developmentteam
Tel: 030-7606777 (receptie)
fonds@tivolivredenburg.nl
Stichting TivoliVredenburg Fonds
Postbus 19232
3501 DE Utrecht

Niki de Jonge
Fondsmanager
Tel: 030-7606777 (receptie)
fonds@tivolivredenburg.nl

 

HET FONDSBESTUUR

Het bestuur van het TivoliVredenburg fonds bestaat uit: 
Voorzitter:
ir. Boudewijn Molenaar
Penningmeester: drs. Trude Maas-de Brouwer
Secretaris: mr. Maja Sanders
Bestuurslid: Jan-Jaap van Donselaar

DOCUMENTATIE

Bij een stichting komt enige documentatie kijken. Statuten en jaarverslagen vindt u hier. ANBI-informatie en fiscale voordelen hebben we hier op een rij gezet.