DONEER DONEER

FONDSPROGRAMMA

Activiteiten in 2023

Kom langs en geniet van mooi programma speciaal voor onze Tivolivredenburgers!

Exclusief voor onze Zilveren-, Gouden-, en Platina TivoliVredenburgers stellen we elk jaar een divers programma samen met TivoliVredenburgeractiviteiten. Samen met anderen donateurs ontdek je programma in TivoliVredenburg, aansluitend bij onze missie. Het programma richt zich ieder jaar op de diversiteit van het aanbod van TivoliVredenburg en zoomt in op de diverse geefdoelen waar je als donateur aan bijdraagt. We geven je een uniek kijkje achter de schermen, een ervaring die we alleen aan onze Zilveren, Gouden en Platina TivoliVredenburgers geven. Bekijk het gehele programma hieronder en stel jouw selectie samen.

Programma 2023

Pieces of Tomorrow • 19 januari • 17.30 uur

Voorafgaand een backstage diner in onze Artiesten foyer.

Volwaardige klassieke muziek in een popjasje. In TivoliVredenburg kan dat bij Pieces of Tomorow: één van onze innovatie concertformules. We beginnen iets later, er is geen dresscode, biertjes mogen mee naar binnen. De dirigent spreekt honderduit, dj St. Paul is onze host en visuals ondersteunen het verhaal. De muziek laten we verder voorzicht spreken – want die heeft geen aanpassing nodig. In deze editie het debuut van Schubert bij Pieces of Tomorrow! Deze aller-romantische componist kon niet langer ontbreken. Zijn Achtste symfonie zal ten gehore worden gebracht door het Radio Filharmonisch Orkest. Voor die tijd eten we gezamenlijk met collega’s van TivoliVredenburg en andere TivoliVredenburgers backstage in de artiestenfoyer. Daar waar artiesten zich voorbereiden op hun concert. Misschien sta je straks wel je bordje op te scheppen naast jouw idool!

Wonka Tour • 17 maart • 17.30 uur

Exclusief voor Gouden- en Platina TivoliVredenburgers, met diner voorafgaand aan de tour.

Wat voor een tour? Een Wonka Tour! Tijdens deze avond nemen wij je mee op een muzikale zwerftocht door ons pand. Onder leiding van Fondsmanager Niki en één van de directeuren komen we zo op onbekende plekken, en pakken we hier daar uiteenlopende muzieksmaken mee in diverse zalen. Je ervaart TivoliVredenburg, zoals dat normaal alleen voor onze medewerkers mogelijk is. En op een manier zoals je dat als reguliere bezoeker nooit hebt meegemaakt.

 

Transition Jazz Festival • 1 april • 15.00 uur

Met relatieontvangst.

Transition is een jazzfestival, tot stand gekomen als samenwerking tussen TivoliVredenburg en North Sea Jazz. Tijdens dit festival zie je zowel boegbeelden als nieuw talent in de jazz op het podium: de pioniers die de nieuwe bewegingen in gang hebben gezet, naast een nieuwe generatie die er een eigen draai aan geeft. We geven ruimte aan bijzondere projecten, jong talent en bezettingen die je buiten het festival niet snel zult vinden. Laat je verassen door jazzgeluid op 1 april!

Metropole Orkest, Music Unites feat. Fresku • 22 mei • 12.30 uur

Na afloop een borrel in onze secret skybar.

Muziek bezit de unieke kracht om mensen samen te brengen. Het is een mooie manier om verhalen te vertellen, zélfs als je geen noten kan lezen of een instrument speelt! Music Unites is een educatief project van TivoliVredenburg, Globe CKC Hilversum en het Metropole Orkest in samenwerking met Rohan Poldervaart. VMBO scholieren slaan een brug tussen podiumkunsten en onbegrensde creativiteit. Gecoacht door experts vertalen deze jonge scholieren uit Utrecht en Hilversum hun persoonlijke verhalen naar tekst, ritmes en melodieën. Samen met het wereldberoemde Metropole Orkest brengen zij dit live op het podium van onze Grote Zaal. Het programma bestaat daarnaast uit grootse meeslepende versies van bekende nummers en de favoriete tracks van het orkest en gastrapper Fresku. 

 

Zomerconcert in slottuin Zeist • Augustus

Ieder jaar organiseren Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist in augustus openluchtconcerten. Verschillende acts treden op deze zwoele zomeravonden op in de prachtige tuin van Slot Zeist. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op het Slot beloven het elk jaar weer bijzondere avonden te worden. Het programma wordt in maart bekendgemaakt. Zodra dat bekend is, laten we het natuurlijk weten. We laten aan jou de keuze welk concert je uit deze openluchtconcertenreeks op eigen gelegenheid wil bezoeken.

 

Prive optreden door jong talent in De Pit • 8 november • 19.00 uur

De Pit is een van onze minder bekende, maar niet minder belangrijke ruimtes. Op de zevende etage, niet zomaar toegankelijk voor publiek, wordt deze vaak gebruikt als workshop- of repetitieruimte. Een belangrijke plek voor jong talent, of onze artist in residence. In oktober nemen we jullie mee, onder leiding van een van onze programmeurs voor een luistersessie in deze ruimte. We praten je bij over het maakproces, talentontwikkelingstrajecten binnen TivoliVredenburg en wat artist in residence nu eigenlijk inhoudt. We nodigen een van onze jonge talentvolle musici speciaal voor jullie uit. Je krijgt een sneak peak in het maakproces en nieuwe muziek. Een uniek kijkje in de keuken van talentontwikkeling in TivoliVredenburg dus!

 

Wonka Tour • 7 oktober • 17.30 uur

Exclusief voor Gouden- en Platina TivoliVredenburgers, met diner voorafgaand aan de tour.

Wat voor tour? Een Wonka Tour! Tijdens deze avond nemen wij je mee op een muzikale zwerftocht door ons pand. Onder leiding van Fondsmanager Niki en één van de directeuren komen we zo op onbekende plekken, en pakken we hier daar uiteenlopende muzieksmaken mee in diverse zalen. Je ervaart TivoliVredenburg, zoals dat normaal alleen voor onze medewerkers mogelijk is. En op een manier zoals je dat als reguliere bezoeker nooit hebt meegemaakt.

 

Decemberprogramma • week 51 • 17.30 uur

Exclusief voor Gouden en Platina TivoliVredenburgers, met feestelijk diner in Danel 

Ieder jaar vinden de mooiste feestelijke klassieke concerten plaats in TivoliVredenburg. Van het traditionele Weihnachts-Oratorium van Bach tot populaire kerstliedjes en Christmas carols. In december nemen we jullie mee naar een van deze feestelijke concerten – om het jaar met elkaar af te sluiten. We houden nog even geheim welk concert het precies wordt, maar reken op een goede dosis holiday cheer.

HOE WERKT HET?

AANMELDEN

Via het onderstaande aanmeldformulier kun je je eigen programma samenstellen. We bieden je voor het gekozen programma gratis twee vrijkaarten aan als dank voor je steun, omdat we blij zijn dat je TivoliVredenburger bent! Per donatiejaar hebben Zilveren TivoliVredenburger de keuze uit drie activiteiten, Gouden TivoliVredenburgers uit vier en Platina TivoliVredenburgers kunnen vijf activiteiten kiezen.

EXTRA PROGRAMMA EN EIGEN BIJDRAGE

Bij sommige concerten is bijvoorbeeld ook een lunch of diner onderdeel van het programma. Dit staat vermeld bij het programmaoverzicht. Om ervoor te zorgen dat alle donaties ten goede komen aan onze geefdoelen, vragen we voor deze momenten een eigen bijdrage. In de servicemail die je van ons ontvangt voorafgaand aan het programma, is hier meer informatie te vinden.

 

AANMELDFORMULIER