DONEER DONEER

FONDSPROGRAMMA

Activiteiten in 2023

Kom langs en geniet van mooi programma speciaal voor onze TivoliVredenburgers!

Exclusief voor onze Zilveren, Gouden, en Platina TivoliVredenburgers stellen we elk jaar een divers programma samen met TivoliVredenburgeractiviteiten. Samen met anderen donateurs ontdek je programma in TivoliVredenburg, aansluitend bij onze missie. Het programma richt zich ieder jaar op de diversiteit van het aanbod van TivoliVredenburg en zoomt in op de diverse geefdoelen waar je als donateur aan bijdraagt. We geven je een uniek kijkje achter de schermen, een ervaring die we alleen aan onze Zilveren, Gouden en Platina TivoliVredenburgers geven. Bekijk het gehele programma hieronder en stel jouw selectie samen.

Programma 2023

Pieces of Tomorrow • 19 januari • 18.45 uur

Voorafgaand een backstage diner in onze artiestenfoyer.

Volwaardige klassieke muziek in een popjasje. In TivoliVredenburg kan dat bij Pieces of Tomorow: één van onze innovatie concertformules. We beginnen iets later, er is geen dresscode, biertjes mogen mee naar binnen. De dirigent spreekt honderduit, dj St. Paul is onze host en visuals ondersteunen het verhaal. De muziek laten we verder voor zich spreken – want die heeft geen aanpassing nodig. In deze editie het debuut van Schubert bij Pieces of Tomorrow! Deze aller-romantische componist kon niet langer ontbreken. Zijn Achtste symfonie zal ten gehore worden gebracht door het Radio Filharmonisch Orkest. Voor die tijd eten we gezamenlijk met collega’s van TivoliVredenburg en andere TivoliVredenburgers backstage in de artiestenfoyer. Daar waar artiesten zich voorbereiden op hun concert. Misschien sta je straks wel je bordje op te scheppen naast jouw idool!

Benieuwd naar dit event? Bekijk de foto’s!

Wonka Tour • 17 maart • 17.30 uur

Exclusief voor Gouden en Platina TivoliVredenburgers, met diner voorafgaand aan de tour.

Wat voor een tour? Een Wonka Tour! Tijdens deze avond nemen wij je mee op een muzikale zwerftocht door ons pand. Onder leiding van Fondsmanager Niki en één van de directeuren komen we zo op onbekende plekken, en pakken we hier en daar uiteenlopende muzieksmaken mee in diverse zalen. Je ervaart TivoliVredenburg, zoals dat normaal alleen voor onze medewerkers mogelijk is. En op een manier zoals je dat als reguliere bezoeker nooit hebt meegemaakt.

 

Transition Jazz Festival • 1 april • vanaf 15.00 uur

Met relatieontvangst

Transition is een jazzfestival, tot stand gekomen als samenwerking tussen TivoliVredenburg en North Sea Jazz. Tijdens dit festival zie je zowel boegbeelden als nieuw jazztalent op het podium: de pioniers die de nieuwe bewegingen in gang hebben gezet, naast een nieuwe generatie die er een eigen draai aan geeft. We geven ruimte aan bijzondere projecten, jong talent en bezettingen die je buiten het festival niet snel zult vinden. Laat je verassen door jazzgeluid op 1 april!

Metropole Orkest, Music Unites feat. Fresku • 22 mei • 12.30 uur

Na afloop een borrel in onze secret skybar.

Muziek bezit de unieke kracht om mensen samen te brengen. Het is een mooie manier om verhalen te vertellen, zélfs als je geen noten kan lezen of een instrument speelt! Music Unites is een educatief project van TivoliVredenburg, Globe CKC Hilversum en het Metropole Orkest in samenwerking met Rohan Poldervaart. VMBO scholieren slaan een brug tussen podiumkunsten en onbegrensde creativiteit. Gecoacht door experts vertalen deze jonge scholieren uit Utrecht en Hilversum hun persoonlijke verhalen naar tekst, ritmes en melodieën. Samen met het wereldberoemde Metropole Orkest brengen zij dit live op het podium van onze Grote Zaal. Het programma bestaat daarnaast uit grootse meeslepende versies van bekende nummers en de favoriete tracks van het orkest en gastrapper Fresku. 

 

Karsu in Slottuin Zeist • 10 augustus • 19.00 uur

Ieder jaar in augustus organiseren Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist openluchtconcerten. Verschillende acts treden op deze zwoele zomeravonden op in de prachtige tuin van Slot Zeist. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op het Slot beloven het elk jaar weer bijzondere avonden te worden. Naast innovatieve projecten en samenwerkingen zoals de concertenreeks in Slottuin Zeist, is een gevarieerd programma met jong talent én topartiesten één van de speerpunten van het TivoliVredenburg Fonds. Op donderdag 10 augustus kun je Karsu zien optreden in de bijzondere ambiance van Slottuin Zeist. De Nederlands-Turkse zangeres/pianiste begon haar carrière met optreden in het restaurant van haar vader in Amsterdam, maar is inmiddels doorgegroeid naar grote podia over de hele wereld. In augustus komt ze naar Slottuin Zeist om het publiek ook hier met haar stem te betoveren. Of ze nu jazz, pop, klassiek of Turkse volksmuziek speelt, Karsu raakt je in het hart.

 

Wonka Tour • 7 oktober • 17.30 uur

Exclusief voor Gouden en Platina TivoliVredenburgers, met diner voorafgaand aan de tour.

Wat voor tour? Een Wonka Tour! Tijdens deze avond nemen wij je mee op een muzikale zwerftocht door ons pand. Onder leiding van Fondsmanager Niki en één van de directeuren komen we zo op onbekende plekken, en pakken we hier en daar uiteenlopende muzieksmaken mee in diverse zalen. Je ervaart TivoliVredenburg, zoals dat normaal alleen voor onze medewerkers mogelijk is. En op een manier zoals je dat als reguliere bezoeker nooit hebt meegemaakt.

 

Prive-optreden door artist in residence Lucie Horsch • 8 november • 19.00 uur

De Pit is een van onze minder bekende, maar niet minder belangrijke ruimtes. Op de zevende etage, niet zomaar toegankelijk voor publiek, wordt het vaak gebruikt als workshop- of repetitieruimte. Een belangrijke ruimte voor onze artist in residence. Vanaf september geven we onze sleutels aan multitalent Lucie Horsch voor een residency. Naast vele avontuurlijke samenwerkingen, zal zij concertseizoen 2023-2022 haar vele muzikale kanten delen: zang, piano en blokfluit. In november nemen we jullie mee, onder leiding van een van onze programmeurs voor een exclusieve luistersessie in de Pit. We praten je bij over het maakproces, talentontwikkelingstrajecten binnen TivoliVredenburg en wat artist in residence nu eigenlijk inhoudt. Lucie Horsch zal haar ervaringen als artist in residence en haar muziek met jullie delen. Een uniek kijkje in de keuken van talentontwikkeling in TivoliVredenburg dus!

 

The Choir of St John’s College Cambridge • 18 december • 17.30 uur

Exclusief voor Gouden en Platina TivoliVredenburgers, met feestelijk diner in Danel 

Een fonkelend begin van de mooiste tijd van het jaar: Christmas Carols door The Choir of St. John’s College Cambridge – een van de beste jongenskoren in de westerse wereld. Het koor bestaat al vanaf 1670 en is tegenwoordig hét boegbeeld van de indrukwekkende, eeuwenoude Britse koortraditie. De jonge zangers in de leeftijd van acht tot twaalf jaar beschikken stuk voor stuk over een uitmuntend gehoor, spelen gemiddeld twee instrumenten en verwarmen elk publiek met hun pure stemgeluid. Verwacht een sfeervolle avond met hartverwarmende Christmas Carols op het hoogste niveau.

HOE WERKT HET?

PRAKTISCHE INFORMATIE

Speciaal voor onze TivoliVredenburgers organiseren we dit programma. Per gekozen programmaonderdeel stellen we 2 vrijkaarten voor je beschikbaar, omdat we blij zijn dat je TivoliVredenburger bent. Voor een bijbehorende lunch of diner vragen we om een eigen bijdrage om ervoor te zorgen dat alle donaties ten goede komen aan onze geefdoelen. In de servicemail die je van ons ontvangt voorafgaand aan het programma, is hier meer informatie te vinden.

AANMELDEN

Per donatiejaar hebben Zilveren TivoliVredenburger de keuze uit drie activiteiten, Gouden TivoliVredenburgers uit vier en Platina TivoliVredenburgers kunnen vijf activiteiten kiezen. Stel via het onderstaande aanmeldformulier je eigen programma samen. Tot in TivoliVredenburg!

 

AANMELDFORMULIER